Straatanimatiefestival tWinkelend Noord!

twinkelend%20noordOp Zaterdag 3 oktober vanaf 12 uur kan je in de winkelstraten van Antwerpen Noord weer terecht voor leuke activiteiten en lekkere hapjes!
Robert Voorhamme (sp·a) schepen van Onderwijs, Economie, Werk en Middenstand in Antwerpen zal het tWinkelend Noord om 13u openen op het Sint Jansplein met een toespraak.
Gène Bervoets en lokale handelaars verwennen het publiek op de Schoolplak met showcooking. Ook op het De Coninckplein kan je smullen tijdens de eerste Delicatessen- en streekproductenmarkt.
Designers en interieurliefhebbers kunnen terecht in de Offerandestraat aan het designcenter De Winkelhaak waar jonge ontwerpers op de Markt van Morgen hun creaties tentoon stellen. Ook interessant om te bezoeken is de Bedenkermarkt waar de deelnemers van de tentoonstelling De bedenkers gaan verder showcasen.
Filmfanaten zijn welkom in het Huis van de Filmcultuur in de Klappeistraat voor verschillende voorstellingen.
Op het Sint Jansplein komen de muziekliefhebbers de hele dag aan hun trekken met oa optredens van de Ketnetband en Axel Peleman.

Ontdek ook in de andere winkelstraten van Antwerpen Noord tal van leuke activiteiten.

Volledig programma:

– Sint-Jansplein van 14.00u tot 18.30u: Muziekfestijn met onder meer Jeuk (liveband voor kinderen), Eric Baranyanka (Ketnetband) en Axl Peleman.
– Schoolplak van 13.30u tot 16.30u: Culinair genieten met Gène Bervoets
– De Coninckplein van 12.00u tot 19.00u: Delicatessenmarkt
– Offerandestraat van 13.00u tot 18.00u: Markt van Morgen – Bedenkersmarkt
– Diepestraat van 12.00u tot 18.00u: Rommelmarkt
– Klappeistraat van 11.00u tot 18.00u: Huis van de Filmcultuur met Finding Nemo (11u), Wall-E (14.15u) en Bienvenue chez les Cht’tis (17u).

Plaats een reactie