*WIN!* – 5 duotickets voor Lankmoed en Ygor

Ygor (Filip Heyaert) en het duo Lankmoed (Peter van Ewijk en Jan Geubbelmans) werden vorig jaar in een uitverkochte Kleine Komedie te Amsterdam respectievelijk 2de en 3de in het Concours om de Wim Sonneveldprijs 2009. Precies één jaar later – vrijdag 2 april 2010 – staan Ygor en Lankmoed op de planken in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord met een unieke duo-voorstelling. Ygors land dreigt van de wereldbol te verdwijnen en daarom gaat hij op zoek naar een nieuwe thuis, een nieuw leven… misschien wel een nieuwe partner. Ygor is heel aanhankelijk. Hij houdt van vissen en pelsdieren. Ook giraffen krabt hij graag eens achter de oren. Jan Geubbelmans en Peter van Ewijk zijn samen Lankmoed. Hun verhaal is er één van verlies en de moed om dat verlies weer op te vullen, van passie en ijzige stiltes, van rationele oplossingen en bombastische romantiek. Lankmoed vertelt verhalen in melodieën, zevert de stilte vol en wacht geduldig tot lankmoed één ons weegt.
*WIN!* De redactie van NOORDlink mag 5 duotickets uitdelen voor deze voorstelling. Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘Lankmoed en Ygor’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 5 snelste inzendingen winnen elk een duoticket.

UPDATE: de wedstrijd werd afgesloten. De winnaars werden door de redactie op de hoogte gesteld. Bedankt voor zoveel interesse in deze wedstrijd. Check de WIN pagina regelmatig voor nieuwe wedstrijden!