*WIN* – duoticket ‘De Vernissage’

Vanaf april presenteert het MartHa!tentatief de ‘Revue van het Ontembare Leven’: 9 toneelstukken, 4 feestavonden en 1 MartHa!blog over het leven in de stad aan het begin van de 21ste eeuw. Revue #1 ‘De Vernissage’ vertelt het waargebeurde verhaal van een plein, het De Coninckplein in Antwerpen Noord. Een klein plein in het midden van de stad. Er is een halte der trams, waar mensen wachten. Er zijn massieve stenen banken, door een Zwitsers buro ontworpen. Er is een paal met veiligheidscamera’s erop. Gelijk op zoveel pleinen hier. En toch is dit plein niet als alle andere pleinen. Hoeveel trams er ook passeren, niemand stapt op. Op de stenen banken zitten mensen, dag en nacht. Wie hier op een dag aanspoelt, geraakt hier nooit nog weg. De Vernissage is een samenwerking tussen het MartHa!tentatief, ’t Vlot Straatpastoraat en het Activeringsteam van Free Clinic, gebaseerd op een reeks workshops fotografie en schilderkunst voor straatbewoners. De voorstelling zal plaatsvinden in de Duinstraat 122-124, 2060 Antwerpen.

*WIN!* De redactie van NOORDlink mag 5 duotickets uitdelen voor de voorstelling van woensdag 14 april. Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘De Vernissage’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 5 snelste inzendingen winnen elk een duoticket.

UPDATE: de wedstrijd werd afgesloten. De winnaars werden door de redactie op de hoogte gesteld. Bedankt voor zoveel interesse in deze wedstrijd. Check de WIN pagina regelmatig voor nieuwe wedstrijden!