*WIN* duotickets Radio Modern à la Belge

Op zaterdag 1 mei kan je in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord terecht voor het gratis evenement MURGA danst! Verwacht je aan een bloedhete swingende namiddag met optredens van o.a. murga’s Sentimento Verde, Los Murginales en Lamourgaga en Fata Murgana. Als afsluiter van deze dag zal Radio Modern vanaf 20u voor een spetterend dansfeest zorgen met raw rockabilly van Lawen Stark and the Slideboppersen, dj’s The Boppin’ Benvis brothers en dj Ben Mouling.
Radio Modern zijn retro swingfeesten met knallende live bands, zwierende petticoats, mooi uitgedoste vrouwen en rockers en vooral tot de laatste centimeter gevulde dansvloeren. Geen spiegeltent of krakende parochiezaal is veilig voor deze soirées waar je dankzij een swing dansles in no time de juiste moves kent. Dit jaar bracht Radio Modern de fifties naar Pukkelpop, een uitverkochte Roma in Antwerpen, de Vooruit in Gent en kregen ze lovende commentaren in De Morgen, op JIM tv en in Elle Magazine.

*WIN!* De redactie van NOORDlink mag 5 duotickets uitdelen voor Radio Modern à la Belge op zaterdag 1 mei in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord. Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘Radio Modern à la Belge’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 5 snelste inzendingen winnen elk een duoticket.

UPDATE: de wedstrijd werd afgesloten. De winnaars werden door de redactie op de hoogte gesteld. Bedankt voor zoveel interesse in deze wedstrijd. Check onze -WIN!- pagina regelmatig om duotickets voor tal van evenementen in de wijk Antwerpen Noord (2060) te winnen.