*WIN* VIP duotickets OckxFest

Op donderdag 29 april komen bezoekers, medewerkers en organisatoren van het gratis dj-festival OckxFest een feestje bouwen op het Sint-Jansplein in Antwerpen Noord. Het festival verhuist dit jaar van de Ossenmarkt naar het Sint-Jansplein waar tussen 13u en 22u dansliefhebbers terecht kunnen voor een mix van elektronische muziekstijlen zoals house, techno, drum & bass, dubstep en dancehal. Twee podia met dj sets van oa. DJ Prinz, 12″ inch knights, beluxx, Merdan Taplak, Connected soundsystem en ARAC, een rustige chillout-zone, een echt grasveld, een uitgebreid aanbod aan cocktail- en eetkraampjes en een zonnige lentedag moeten voor de nodige ambiance zorgen.

*WIN!* De redactie van NOORDlink mag 4 VIP duotickets uitdelen voor OckxFest op donderdag 29 april op het Sint-Jansplein in Antwerpen Noord. Omdat het VIP duotickets zijn moet je er wel wat voor doen: we willen dat je je Facebook, Twitter, blog, Myspace of Netlog pagina gaat ‘OckxFest-pimpen’. Verander bijvoorbeeld je profile pic in het OckxFest logo, zet foto’s online van OckxFest, schrijf er een enthousiast stukje over, nodig je vrienden uit via een ik-ga-mij-keihard-smijten-op-ockxfest facebook groep of een andere leuke actie. Wat jij wil maar het moet wel goed genoeg zijn om zo’n VIP duoticket te scoren. Laat onze redactie weten dat je deelnemer bent door een mailtje te sturen naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘VIP OckxFest’ en de link naar je OckxFest-gepimpte pagina en dan checken we deze – vergeet ook niet je volledige naam en adres toe te voegen in je mail! De 4 beste inzendingen winnen elk een VIP duoticket.

UPDATE: de wedstrijd werd afgesloten. De winnaars werden door de redactie op de hoogte gesteld. Bedankt voor zoveel interesse in deze wedstrijd. Check onze -WIN!- pagina regelmatig om duotickets voor tal van evenementen in de wijk Antwerpen Noord (2060) te winnen.