*WIN* duotickets La Nuit de Carte Blanche

Op zaterdag 29 mei is het in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord weer verzamelen geblazen voor een nieuwe editie van La Nuit de Carte Blanche. Naast demonstraties van de Carte Blanche cursisten die onder leiding van hun leraars het beste van zichzelf showcasen (verwacht je oa. aan demonstraties Afrikaanse dans, Capoeira, Samba, Afrikaanse percussie op djoun en Hedendaagse dans) kan je je die avond ook uitleven op een gezellige fuif met een cava en cocktailbar, lekkere hapjes en dj Groove Merchant die zijn typische soulful’n’funky sounds mixed met Afro/Latin/Balkan/Dub/Salsa beats! De deuren zwaaien open om 19u, demonstraties vanaf 19u30 en grooves, food & tha party vanaf 21u!

*WIN!* De redactie van NOORDlink mag 5 duotickets uitdelen voor de La Nuit de Carte Blanche op zaterdag 29 mei in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord. Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘La Nuit de Carte Blanche’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 5 snelste inzendingen winnen elk een duoticket. Deze wedstrijd zal worden afgesloten op maandag 24 mei waarna de winnaars bericht van onze redactie krijgen.

UPDATE: de wedstrijd werd afgesloten. De winnaars werden door de redactie op de hoogte gesteld. Bedankt voor zoveel interesse in deze wedstrijd. Check onze -WIN!- pagina regelmatig om duotickets voor tal van evenementen in de wijk Antwerpen Noord (2060) te winnen.