Te koop: twee ruime nieuwsbouwwoningen

AG VESPA bouwde twee ruime nieuwbouwwoningen met een mooi zicht op Park Spoor Noord en een zuidwest georiënteerde tuin in de Lange Slachterijstraat in Antwerpen Noord. De eerste nieuwbouw-woning heeft een oppervlakte van 195m² met een gelijkvloers en twee verdiepingen. Er is ruimte voor 3 slaapkamers. Vanaf de eerste verdieping heeft men aan de tuinkant een mooi zicht op het park. De minimum biedingprijs bedraagt 238.000 euro, excl. registratie en btw. De biedingen voor deze woning worden afgesloten op 9 juli om 14u30.
De tweede nieuwbouwwoning heeft een oppervlakte van 207 m² met een gelijkvloers en drie verdiepingen. Er is een ruim dakterras met een prachtig zicht op het park en er is ruimte voor 4 slaapkamers. De minimum biedingprijs bedraagt 267.000 euro, excl. registratie en btw. De biedingen voor deze woning worden afgesloten op 9 juli om 14u.
Beide woningen worden verkocht via biedingen onder gesloten omslag. Voor kandidaat-kopers die voldoen aan de voorwaarden is er op een schijf van 50.000 euro tot 31 december 2010 een verlaagd BTW-tarief van 6% van toepassing. Dit levert een korting van 7.500 euro op tegenover het gebruikelijke BTW-tarief van 21%.

Voor meer informatie verwijzen we je door naar www.agvespa.be, neem een kijkje onder ‘te koop’.

! Neem een kijkje in het aanbod woningen en appartement die te koop staan in Antwerpen Noord via het NOORDwonen item.