NOORD in beeld!

Wil je ervaring op doen als fotograaf? Of ben je professioneel fotograaf? Woon je in Antwerpen of in Antwerpen Noord (postcode 2060)? Heb je een hart voor Antwerpen Noord en wil je anderen een beter beeld geven over deze wijk?
De redactie van NOORDlink gaat dagelijks op zoek naar foto’s van onze bruisende wijk, haar kleurrijke inwoners of een registratie van een opmerkelijke gebeurtenis in de wijk Antwerpen Noord. Neem jij zulke foto’s en wil je ze graag op NOORDlink zien verschijnen voeg ze dan toe aan onze Flickrgroep. De foto’s verschijnen dan bij de NOORDlink nieuwsitems met vermelding van je naam. In ruil kan jij je portfolio uitbreiden en krijg je een beetje roem bij de wijkbewoners en lezers van NOORDlink dankzij je foto’s van de wijk Antwerpen Noord.
Surf naar www.flickr.com/groups/noordlink/ en kies ‘Join this group’, wat je lid maakt van onze groep. Foto’s opladen naar de NOORDlink flickr groep kan je door bovenaan bij ‘You’ op het pijltje te klikken en de optie ‘Upload photo’s and video’s’ te nemen. Vergeet niet je foto(s) een naam + beschrijving te geven en ze op ’Public’ te zetten. Ga naar de ‘Group pool’ en klik op ‘add photo’s’ en selecteer de foto(s) die je wil toevoegen aan de NOORDlink groep. Heb je nog geen Flickr account moet je deze natuurlijk eerst aanmaken voor je je foto‘s kan toevoegen aan de NOORDlink groep.