Gezocht: de NOORD ambassadeur

De wijk Antwerpen Noord, ‘t Noord, den 2060: de bruisende wijk gelegen tussen de Atheneum buurt en den Dam waar kunstenaars, studenten, de échte Antwerpenaren en jonge gezinnen harmonieus samenwonen en waar het elke dag vakantie lijkt omdat er zoveel nationaliteiten samenwonen is op zoek naar een enthousiaste ambassadeur.
In samenwerking met de stad Antwerpen en SJP promotions Antwerpen gaat de NOORDlink redactie dit jaar op zoek naar ‘de NOORD ambassadeur’. Via een wedstrijd waaraan elke inwoner van de wijk Antwerpen Noord kan deelnemen willen we deze wijk positief in de spotlight zetten!
Woon je in de wijk Antwerpen Noord (postcode 2060) en heb je een hart voor deze wijk? Laat het ons dan weten aan de hand van een overtuigend geschreven manifest, filmpje of gedicht waaruit blijkt hoe jij je wijk ziet en wat NOORD ambassadeur zijn volgens jou betekend en wie weet word jij één jaar lang ambassadeur van de wijk Antwerpen Noord. Niet iedereen kan zomaar ambassadeur van de wijk Antwerpen Noord worden. De NOORD ambassadeur moet wel een band hebben met de wijk: hij/zij woont er en kent daardoor den 2060 van binnen en van buiten. De titel van NOORD ambassadeur is op zich al iets om trots op te zijn maar deze brengt ook verplichtingen met zich mee: een jaar lang zal de NOORD ambassadeur de wijk Antwerpen Noord promoten bij vrienden, familie en collega’s door ze mee in de wijk te nemen tijdens evenementen, horecabezoeken en wandelingen. Ook zal de NOORD ambassadeur een belangrijke rol spelen tijdens wijkevenementen gedurende dat jaar en hierover bloggen. Een symbolische titel dus waaraan een actief en emotioneel aspect aan verbonden is. Alleen zal hij/zij het niet hoeven te doen want een bekende Vlaming zal de kersverse NOORD ambassadeur een heel jaar lang bijstaan in zijn of haar taken. Welke bekende Vlaming dat is dat lees je binnenkort via NOORDlink.

Ben jij onze NOORD ambassadeur? Stuur dan via noordlink@gmail.com je originele motivatie aan de hand van een manifest, filmpje of gedicht (lees de spelregels onderaan deze pagina) in voor vrijdag 1 oktober 2010 en misschien krijg jij samen met een BV één jaar lang de titel van ‘de NOORD ambassadeur’ én een erg leuk prijzenpakket bovenop! De redactie van NOORDlink kiest samen met de stad Antwerpen de wijkbewoner die bewezen heeft de wijk Antwerpen Noord ten volle te kunnen vertegenwoordigen.