*WIN* duotickets Radio Modern à la Belge

Op zaterdagavond 30 oktober kan je in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord terecht voor een nieuwe editie van Radio Modern à la Belge. Radio Modern zijn retro swingfeesten met knallende live bands, zwierende petticoats, mooi uitgedoste vrouwen en rockers en vooral tot de laatste centimeter gevulde dansvloeren. Geen spiegeltent of krakende parochiezaal is veilig voor deze soirées waar je dankzij een swing dansles in no time de juiste moves kent. Radio Modern bracht al de fifties naar Pukkelpop, de Gentse Feesten, de Roma en de Vooruit en kreeg lovende commentaren in De Morgen, op JIM tv en in Elle Magazine. Op 30 oktober zorgen The Rattlekings voor een onovertroffen fifties sfeer en dj Rolando en dj Boss voor een exotische portie roots!

*WIN!* De redactie van NOORDlink mag 5 duotickets uitdelen voor Radio Modern à la Belge op zaterdag 30 oktober in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord. Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘Radio Modern à la Belge’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 5 snelste inzendingen winnen elk een duoticket.

UPDATE: de wedstrijd werd afgesloten. De winnaars werden door de redactie op de hoogte gesteld. Bedankt voor zoveel interesse in deze wedstrijd. Check onze -WIN!- pagina regelmatig om duotickets voor tal van evenementen in de wijk Antwerpen Noord (2060) te winnen.