*WIN* duotickets Toertconcert

Op zondagnamiddag 5 december kan je in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord terecht voor een Toertconcert met Indira, The Golden Bis Band en Laura Lynn. Het Oude Badhuis start de namiddag met een optreden van Indira die Engelstalige pop- en rockcovers van de jaren zestig tot nu brengt. Ze deelde het podium al oa. met Willy Somers en Natalia. Indira werd ontdekt tijdens een ‘Cul van Tuur’ optreden in Centrum de Wijk.
The Golden Bis Band is een hoeksteen van de Belgische en Nederlandse showbizz. Ze werkten al samen met vrijwel alle Belgische topartiesten en brengen tijdloze dansmuziek, Golden Oldies en hedendaagse hits.
Laura Lynn hoeft eigenlijk geen introductie meer. Laura Lynn brengt vlotte Nederlandstalige meezingers, waarmee ze voor een heropleving van de Vlaamse schlagers zorgde. Terecht wordt ze dan ook de Vlaamse Schlagerkoningin genoemd. (foto: lauralynn.be)

*WIN!* De redactie van NOORDlink mag 5 duotickets uitdelen voor het Toertconcert op zondagnamiddag 5 december in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord. Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘Toertconcert’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 5 snelste inzendingen winnen elk een duoticket.

UPDATE De duotickets voor het Toertconcert zijn de deur uit. Hou de WIN pagina op NOORDlink in de gaten voor meer wedstrijden.