*WIN* duoticket Dubieus Design

Met Dubieus Design, een markt voor tweedehands design, heeft Designcenter De Winkelhaak het grote publiek duidelijk bereid gevonden om zich naar de wijk Antwerpen Noord te begeven. Het evenement is intussen een vaste waarde geworden waarmee het thema “design” nog sterker in de wijk Antwerpen Noord wordt verankerd. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 januari 2011 is het weer tijd voor de indoor wintereditie van deze populaire designmarkt. Met meer dan 20 standhouders uit België, Nederland, Duitsland en Frankrijk is de wintereditie van Dubieus Design een kleinere maar meer exclusieve editie dan de jaarlijkse openluchtmarkt in juni. Particulieren, verzamelaars, ontwerpers en fabrikanten verkopen rechtstreeks aan het publiek: zij selecteren minstens 5 topstukken speciaal voor geïnteresseerde kopers! Alle andere producten zijn authentieke serieproducten en dateren van de jaren ’50 tot heden.
Op vrijdag 21 januari is er de exclusieve previewavond van de designmarkt waar 2 kastjes van Componibili verloot zullen worden onder het aanwezige publiek. Deze kastjes worden aangeboden door Scoonwoon. De Componibili is een designklassieker ontworpen door de Italiaanse architecte en designer Anna Ferrieri. In 1967 ontwierp zij deze opbergunits voor Kartell, het bedrijf gesticht door haar echtgenoot Giulio Castelli. Op zaterdag 22 januari is iedereen tussen 10u tot 18u welkom in Designcenter de Winkelhaak voor de wintereditie van Dubieus Design. De toegang is overigens gratis.

*WIN!* De redactie van NOORDlink mag 4 duotickets uitdelen voor de previewavond van Dubieus Design op vrijdag 21 januari in het Designcenter De Winkelhaak in Antwerpen Noord. Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘Dubieus Design Winter’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 4 snelste inzendingen winnen elk een duoticket.

UPDATE: deze wedstrijd is afgesloten. Check de WIN pagina op NOORDlink regelmatig om tickets voor events in de wijk Antwerpen Noord te winnen.