Een onvergetelijke paasvakantie met Move It!

De paasvakantie staat voor de deur. Dat betekent dat Buurtsport zich volop klaarstoomt voor het sportevenement ‘Move It!’. Met 60 leuke sportactiviteiten in de verschillende Buurtsport-wijken belooft het alvast een superplezante vakantie te worden. Dit jaar wordt Move It op gang getrapt met een groots startfeest ‘Start to Move’ op Zaterdag 9 april. Van 14u tot 18u is iedereen van 3 jaar tot 18 jaar van harte welkom in Park Spoor Noord voor een namiddag met meer dan 80 avontuurlijke attracties en knotsgekke sportactiviteiten. Plezier verzekerd!
In de twee weken die erop volgen wordt het alleen maar beter. Van 9 tot en met 24 april kunnen kinderen en jongeren zich volledig uitleven in één van de 60 GRATIS sportieve activiteiten van Move It. Van zaalvoetbal, over circusactiviteiten tot rope skipping. Er zit werkelijk voor iedereen iets interessant bij. Het programma is al bekend. Wij geven je alvast een overzicht van de activiteiten in de wijk Antwerpen Noord:

– Start to move op zaterdag 9 april in Park Spoor Noord
– KRAS zaalvoetbalstage van maandag 11 april tem donderdag 14 april en tornooi op 18, 19, 20 en 21 april in sporthal All-Inn, slachthuislaan
– Fun Atletiek dinsdag 19 april in Park Spoor Noord (shelter)
– Circus op woensdag 20 april in Park Spoor Noord (shelter)
– Zweminstuif op donderdag 21 april in zwembad Veldstraat
– BMX-tricks op vrijdag 22 april in de Skatebowl in Park Spoor Noord
– Rope Skipping op vrijdag 22 april aan de Skatebowl in Park Spoor Noord

Haal bij Buurtsport of in stadskantoor Permeke op het De Coninckplein de brochure met meer informatie over deze sportieve activiteiten voor de kinderen in onze wijk.