*WIN* duotickets Radio Modern à la Belge

Op vrijdagavond 15 april kan je in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord terecht voor een nieuwe editie van Radio Modern à la Belge. Radio Modern zijn retro swingfeesten met knallende live bands, zwierende petticoats, mooi uitgedoste vrouwen en rockers en vooral tot de laatste centimeter gevulde dansvloeren. Geen spiegeltent of krakende parochiezaal is veilig voor deze soirées waar je dankzij een swing dansles in no time de juiste moves kent. Radio Modern bracht al de fifties naar Pukkelpop, de Gentse Feesten, de Roma en de Vooruit en kreeg lovende commentaren in De Morgen, op JIM tv en in Elle Magazine.
Hou u vast aan uw bretellen voor Retro Nuovo, de kings of gangster swing! Zoals altijd op Radio Modern à la Belge komt het muzikaal talent van net om de hoek: deze magnificent seven zijn geboren en getogen in het Waasland, waar blijkbaar de mafia heerst, want de heren halen hun inspiratie bij ongure elementen. Van erg dichtbij geschoren en strak in het streepjespak gehesen zorgt Retro Nuovo voor swing met knipogen naar rock, jazz, rockabilly en zelfs een streepje ska, voortgestuwd door een blazerssectie die het feest in elke tent aan de gang krijgt. De Boppin Benvis Brothers, beter bekend als hofleveranciers van de dj-booth op alle Radio Modernfeesten, nemen de boel over zodra de laatste noot uitgespeeld is en draaien plaatjes van Sinatra tot Zappa en alles daartussen.

*WIN!* De redactie van NOORDlink mag 5 duotickets uitdelen voor Radio Modern à la Belge op vrijdag 15 april in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord. Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘Radio Modern à la Belge’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 5 snelste inzendingen winnen elk een duoticket.

UPDATE: deze wedstrijd is afgesloten. Check de WIN pagina op NOORDlink regelmatig om tickets voor events in de wijk Antwerpen Noord te winnen.