Interconfex

ainterconfex1Op het Sint-jansplein in Antwerpen Noord vinden we Interconfex. Interconfex is sinds 2001 een vaste waarde op het Sint-Jansplein te Antwerpen Noord. Dit naai-atelier met een unieke flair werd dé plek voor de enthousiaste naaister en creatieve hobbyist met een feeling voor mode en design.

Interconfex is de plek om Uw kleding (dames-, heren- en kinderkleding) op maat te laten maken (reken hiervoor 6 weken wachttijd) of deze te laten herstellen of retoucheren (reken hiervoor 2 weken wachttijd). Een team van enthousiaste naaisters en een styliste staa klaar voor de modebewuste Interconfex klant maar ook exclusieve modezaken uit de Antwerpse modewijk rekenen op de onberispelijke service van Interconfex.

Interconfex werkt samen met kledingzaken in en rond Antwerpen en uit het hart van de Antwerpse modewijk waaronder Lenders, Hugo Boss, Ralph Lauren, Sonia Rykiel, Burberry, Marc o’Polo Flagship Store Antwerp, Paul Smith, Ann Demeulemeester, Diane von Furstenberg en vele andere..

Zowel Herman als Irma en hun naaisters verwelkomen U elke weekdag (behalve maandag) van 9u tot 17u30 in hun atelier. Het Interconfex naai-atelier is ook zaterdag doorlopend open van 11u tot 16u30. GESLOTEN op zondag, maandag en feestdagen.

Voor meer informatie verwijzen we je door naar de Interconfex website.