*WIN* duo-ticket Spraakmakende verhalen

Ook dit jaar weer richt vtbKultuur in de wijk Antwerpen Noord de sessies ‘Spraakmakende verhalen’ in. ‘Spraakmakende verhalen’ is een reeks lezingen over reizen. Thema van het voorjaar 2011 is ‘Migratie’. Zo kan je op donderdagavond 16 juni in bibliotheek Permeke luisteren naar het reisverhaal van Annelies Beck.

Over het kanaal

Annelies Beck presenteert het dagelijkse actualiteitenprogramma Vandaag op Radio 1 en maakt als journaliste bij de openbare omroep reportages voor TerZake. Daarnaast schrijft ze recensies voor De Standaard der Letteren. In februari 2011 verscheen haar debuutroman “Over het Kanaal”. Hierin neemt ze het verhaal van haar overgrootvader August Keppens als uitgangspunt. Keppens verbleef tijdens de Eerste Wereldoorlog in Glasgow samen met drie van zijn broers. De lezing wordt een boeiend historisch fresco over de vergeten Vlaamse oorlogsvluchtelingen.

*WIN!* De redactie van NOORDlink mag van VTBkultuur 10 duotickets uitdelen voor Spraakmakende verhalen met Annelies Beck op donderdag 16 juni in bibliotheek Permeke in Antwerpen Noord. Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘Spraakmakende verhalen’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 10 snelste inzendingen winnen elk een duoticket.

UPDATE: deze wedstrijd is afgesloten. Check de WIN pagina op NOORDlink regelmatig om tickets voor events in de wijk Antwerpen Noord te winnen.