*WIN* duoticket Radio Modern à la Belge

Op vrijdagavond 4 november kan je in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord terecht voor een nieuw Radio Modern à la Belge feestje.

Het team van Radio Modern zijn gewoontedieren en daarom keren ze altijd graag terug naar het warme nest in Het Oude Badhuis. Omdat het al eens koud kan zijn op een novembernacht beloven ze een spreekwoordelijk haardvuur in de vorm van de mooie Mary. Jessica Rabbit-gewijs zal ze je haren recht overeind zingen met zwoele nummers uit de jaren ’40 tot ’60, gecombineerd met nieuw gerief in een vaudeville-variété-gipsy-jasje. Daarnaast zal Along Comes Mary zich aan strakke ritmesectie, een serieuze blazerssectie en uitstapjes met de ukelele, kazoo en enkele uitheemse snaarwerktuigen wagen. Django swing met een dame die over een klok van een stem beschikt dus. Krasse oude knar At van At’s Crazy Record Hop komt op 4 november helemaal uit het verre Nederland aangewaaid in zijn ronkende old timer om zijn favoriete plaatjes voor u te draaien tot de dansvloer kolkt en u zich de volgorde van de stroll niet meer kan herinneren. Yiha!

*WIN!* De redactie van NOORDlink mag 5 duotickets uitdelen voor Radio Modern à la Belge op vrijdagavond 4 november in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord. Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘Radio Modern à la Belge’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 5 snelste inzendingen winnen elk een duoticket.

UPDATE: deze wedstrijd is afgesloten. Check de WIN pagina op NOORDlink regelmatig om tickets voor events in de wijk Antwerpen Noord te winnen.