*WIN* duoticket Spraakmakend Verhaal: Bart Van Loo

vtbKultuur plaatst toerisme in een brede context en laat je verder denken dan de reisbrochures. Als reiziger maak je op reis kennis met schitterende natuur, met de pracht van kunststeden, maar ook met de mensen, de taal, de kunst en cultuur van het land en zelfs met sociale en samenlevingsproblemen. Luister je graag naar reisverhalen en hou je van interactie met boeiende sprekers dan zit je bij vtbKultuur goed voor spraakmakende verhalen …

Bart Van Loo is een Belgisch spreker en auteur. In 2006 werd hij fulltime schrijver en verscheen zijn debuut ‘Parijs retour. Literaire reisgids voor Frankrijk’. Voor dit literaire reisboek kreeg hij de Groene Waterman Publieksprijs. Deze auteur staat intussen al enkele jaren geboekstaafd als een van de grootste francofielen van de Lage Landen. Als spreker trekt hij met succesvolle literaire causerieën door Vlaanderen en Nederland. Meestal spreekt hij over de boeken die hij geschreven heeft. Op 30 september 2011 verschijnt zijn nieuwste boek ‘Chanson, een gezongen geschiedenis van Frankrijk’. Op dinsdag 25 oktober 2011 komt hij dit boek voorstellen in bibliotheek Permeke.

*WIN!* De redactie van NOORDlink mag van VTBkultuur 5 duotickets uitdelen voor het Spraakmakend verhaal van Bart Van Loo op dinsdag 25 oktober in bibliotheek Permeke in Antwerpen Noord. Stuur voor maandag 24 oktober een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘Spraakmakende verhalen’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 5 snelste inzendingen winnen elk een duoticket.

UPDATE: deze wedstrijd is afgesloten. Check de WIN pagina op NOORDlink regelmatig om tickets voor events in de wijk Antwerpen Noord te winnen.