*WIN* duoticket ‘De Hunkering’

Op zaterdagavond 19 november kan je in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord terecht voor “De Hunkering” een ode aan Serge Gainsbourg.

Tom Kestens, Klaas Delrue en Roos Van Acker dalen af in de ziel van Serge Gainsbourg, die twintig jaar geleden overleed. Ze brengen het publiek terug naar de rokerige kroegen en decadente slaapkamers, waar de Franse dichter en zanger zijn sublieme composities schreef. Er explodeert ook nog een gevierd radiomaker op het podium: Dave Peters. Hij charmeert en bruskeert, verleidt en misleidt. Net zoals Gainsbourg dat kon..

*WIN!* De redactie van NOORDlink mag 5 duotickets uitdelen voor “De Hunkering” een ode aan Serge Gainsbourg op zaterdagavond 19 november in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord. Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘De Hunkering’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 5 snelste inzendingen winnen elk een duoticket.

UPDATE: deze wedstrijd is afgesloten. Check de WIN pagina op NOORDlink regelmatig om tickets voor events in de wijk Antwerpen Noord te winnen.