*WIN* duoticket Spraakmakend Verhaal

Op dinsdagavond 29 november 2011 kan je in het auditorium van Permeke gaan luisteren naar het spraakmakend verhaal van Guido Sterkendries.

Guido Sterkendries, één van de meest gedreven en geëngageerde natuurfotografen, brengt de Amazone in beeld in al haar vormen en kleuren. Hij beperkt zich niet tot het schieten van mooie plaatjes, maar hij behandelt de ecologische, economische en culturele problematiek van de Amazone op een kritische manier. Zijn aangrijpende beelden werden vooral gepubliceerd in BBC Wildlife magazine, Terre Sauvage en GEO. Op 29 november nodigt vtbKultuur deze Antwerpenaar en ’s lands bekendste en meest gepassioneerde natuurfotograaf uit voor een bijdrage in de reeks Spraakmakende Verhalen.

! Bekijk het interview met Guido in ‘Reyers Laat’ via deze pagina.

*WIN!* De redactie van NOORDlink mag van vtbKultuur 5 duotickets uitdelen voor Spraakmakende verhalen met Guido Sterkendries op dinsdag 29 november in bibliotheek Permeke in Antwerpen Noord. Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘Spraakmakend verhaal’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 5 snelste inzendingen winnen elk een duoticket. (foto: Phile Deprez)

UPDATE: deze wedstrijd is afgesloten. Check de WIN pagina op NOORDlink regelmatig om tickets voor events in de wijk Antwerpen Noord te winnen.