Iedereen NOORD ambassadeur!

Vorige jaar rond deze tijd gaf NOORDlink in samenwerking met de Stad Antwerpen de titel ‘NOORD ambassadeur’ aan buurtbewoners Gene Bervoets en Paula De Brie. Het duo kreeg de opdracht een jaar lang de wijk Antwerpen Noord (den 2060) binnen en buiten Antwerpen te promoten als een plek waar het leuk wonen en leven is.

Buurtbewoners en acteur Gene Bervoets, die ondertussen al vijf jaar in de wijk woont en de diversiteit aan winkels en mensen als één van de troeven van de buurt aangeeft, was meteen gewonnen om in opdracht van NOORDlink mee te werken aan een promofilmpje voor de wijk 2060.

Ook actieve buurtbewoonster Paula De Brie heeft de titel van NOORD ambassadeur met trots een jaar gedragen en was dan ook zichtbaar aanwezig op tal van evenementen in de wijk 2060.

Vanaf december geven Gene en Paula de titel NOORD ambassadeur door aan álle wijkbewoners van den 2060. Iedereen die hier woont of werkt heeft een mening over deze wijk. Iedereen wil dingen veranderen of verbeteren aan deze wijk. Iedereen wil zijn of haar stem laten horen over deze wijk. Als wijkbewoner moet dat ook kunnen. Als wijkbewoner kan dat ook vandaag de dag. Immers, elke wijkbewoner van den 2060 is een ambassadeur van zijn wijk. Daarom NOORD ambassadeurs: vertel iedereen wat de troeven zijn van onze wijk en wees (terug) trots op je wijk…