*WIN* duotickets Soirée Carte Blanche

Er zijn nog zekerheden in het leven… één daarvan zijn de legendarisch broeierige Soirees Cartes Blanches in het Oude Badhuis. Op zaterdag 10 december is er weer zo’n Soirée Carte Blanche in het Oude Badhuis. De deuren gaan deze keer open om 21u en om 21u30 is er een workshop Salsa waarna het om 22u15 al de beurt is aan resident DJ Groove Merchant die de rest van de avond/nacht zoals gewoonlijk het Oude Badhuis weer n lichterlaaie zal zetten met zijn typische sexy funky grooves, voor de gelegenheid aangevuld met tropical world grooves…

*WIN!* De redactie van NOORDlink mag 5 duotickets uitdelen voor de Soirée Carte Blanche op zaterdag 10 december 2011 in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord. Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘Soirée Carte Blanche’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 5 snelste inzendingen winnen elk een duoticket.

UPDATE: deze wedstrijd is afgesloten. Check de WIN pagina op NOORDlink regelmatig om tickets voor events in de wijk Antwerpen Noord te winnen.