Kunst voor Kaj

In Designcenter De Winkelhaak in de wijk Antwerpen Noord worden zondag 18 maart 2012 de kunstwerken tentoongesteld die Bo en haar klasgenootjes hebben gemaakt.

De 7-jarige Bo bedacht de actie ‘Kunst voor Kaj’ om geld in te zamelen voor haar zieke vriendje Kaj in Nederland. Kaj heeft Neuroblastoom- kinderkanker mét uitzaaiingen. Een zeldzame ziekte die jaarlijks 25 kinderen in Nederland treft. De overlevingskansen zijn gering, slechts 5 van deze kinderen overleeft deze ziekte.

Bo heeft alle leerlingen van haar lagere school van Freinetschool De Kring opgetrommeld om mee te doen. Omdat Bo en haar schoolgenootjes Kaj nog een lang leven vol dromen wensen, hebben zij kunstwerken gemaakt met het onderwerp IK ZIE, IK ZIE WAT JIJ NIET ZIET… DROOM JE MOOISTE DROOM VOOR KAJ. De inzendingen worden zondag 18 maart tentoongesteld en verkocht in het Designcenter De Winkelhaak te Antwerpen Noord. Voordat de kunstwerken de deur uitgaan, worden ze eerst allemaal gefotografeerd en gebundeld tot een boekje voor Ilonka, Marc en Kaj.

Kunst voor Kaj – zondag 18 maart van 14u tot 17u, met om 14u30 een openingswoord door Bo Grove. Designcenter De Winkelhaak – Lange Winkelhaakstraat 26 – Antwerpen 2060