Gezocht: vrijwilligers voor Toer de Nord

De autovrije winkelstraten van de wijk Antwerpen Noord (den 2060) veranderen op 12 mei 2012 in één grote speeltuin. Kraampjes van de lokale handelaren, spelletjes, theateracts, workshops, muziek, design, kunst en creatieve uitspattingen lonken naar jou. Een vrolijke parade trekt door de straten, met de Murga en fanfare op kop. KunstenNoord laat je spelen op het De Coninckplein. Allerlei bands en theateracts brengen in je invoering. Designers overhalen je met hun mooie ontwerpen. Laat je loodsen door de bochtige winkelstraatjes van Antwerpen Noord, langs kunstwerken op het parcours, met de kleurrijke Slinger in de lucht als gids. En schuif ’s avonds aan voor het 2060-diner op het Sint-Jansplein. Toer de Nord 2012 eindigt daar met een spectaculaire vuurinstallatie. De lokale handelaren, cultuurhuizen, theater-, kunstmakers en ontwerpers, muzikanten, scholen, verenigingen en gemeenschappen in de wijk 2060 slaan weer de handen in elkaar voor een spetterend Toer de Nord 2012!

En jij kunt ook je steentje bijdragen aan Toer de Nord, want de organisatoren zijn nog op zoek naar enthousiaste en gedreven vrijwilligers! Steek je graag je handen uit je mouwen? Ben je een organisatietalent? Graag onder de mensen? Goed in communicatie? Animator-kwaliteiten? Creatief aangelegd? Goed met artiesten? Hou je van festivals, muziek, kunst, theater en maak je er graag deel van uit? Word dan vrijwilliger op Toer de Nord!

Vergoeding: voor vrijwilligers: 30 euro + lunch, aangepaste vergoeding voor hoofdverantwoordelijken.

Tijdstip van actie: shifts van 9u – 17u en 17u- middernacht

Preproductie : dinsdag 8 mei 2012, woensdag 9 mei 2012, donderdag 10 mei 2012 en Vrijdag 11 mei 2012

Productie: zaterdag 12 mei 2012

Postproductie: zondag 13 mei 2012 en maandag 14 mei 2012

Taken: opbouwen, flyeren, publiek informeren, zone verantwoordelijke, onthaal, backofficer, runner, coördinatie acts en spelen, afbreken.

Laat de organisatoren vandaag nog weten als je erbij wilt zijn. Stuur een mail naar info@toerdenord.be waarin je je naam, leeftijd, ervaring, telefoonnummer en emailadres vermeld. Of bel Dette van Zeeland op het nummer 0495 73 29 75 bij vragen. Je kan je nog aanmelden als vrijwilliger tot woensdag 9 mei 2012.