*WIN* duoticket concert Nicole & Hugo

Van vrijdag 27 april tot zondag 6 mei 2012 is er weer een nieuwe editie van Noordsterren in de wijk Antwerpen Noord. Noordsterren biedt de verenigingen uit de wijk Antwerpen Noord een podium en expositieruimte aan in het Oude Badhuis. Verenigingen en individuen krijgen zo de kans om hun talent, kunst of activiteit voor te stellen aan het grote publiek. Alle activiteiten tijdens deze festivalweek zijn gratis, behalve het concert van Nicole en Hugo.

*WIN* Op vrijdagavond 27 april 2012 zullen Nicole & Hugo de eerste avond van de Noordsterrenweek afsluiten met een fantastisch concert in het Oude Badhuis. Tickets hiervoor kosten 7 euro maar de redactie van NOORDlink mag 5 duotickets uitdelen aan onze lezers. Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘Nicole & Hugo’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 5 snelste inzendingen winnen elk een duoticket.

UPDATE: deze wedstrijd is afgesloten. Check de WIN pagina op NOORDlink regelmatig om tickets voor events in de wijk Antwerpen Noord te winnen