Coole straatbasketbal met 3×3 Masters

Ook dit jaar is het Sint-Jansplein in de wijk Antwerpen Noord weer het decor voor grootste straatbasketbaltornooi van het land! Basketbal is dé sport om met enkele vrienden te spelen op het pleintje achter de hoek. Wil jij zelf je beste basketbaltrucs bovenhalen op het grootste straatbasketbaltornooi van het land? Schrijf je dan snel in voor 3×3 Masters. Op 19 mei 2012 vindt de eerste wedstrijd plaats op het Sint-Jansplein.

Speel je graag straatbasketbal? Dan is 3×3 Masters iets voor jou! Het grootste straatbasketbaltornooi van het land gaat op zaterdag 19 mei van start op het Sint-Jansplein. Met ploegen van 3 wordt er in verschillende leeftijdscategorieën op kleine veldjes gestreden voor de overwinning.

De winnaars maken kans op een plaats in de finale, die op 28 juli zal worden beslecht op de Antwerpse Groenplaats in de schaduw van de kathedraal. Tussendoor bezoekt 3×3 Masters ook nog Leuven (zondag 24 juni), Gent (zaterdag 30 juni), Hasselt (vrijdag 6 juli) en Oostende (vrijdag 20 juli).

Ook toeschouwers zijn meer dan welkom op 3×3 Masters. Leuke muziek en coole animatie, zoals een dunk contest, een breakdance- en beatbox-demo zorgen er immers voor dat er naast de basketbalwedstrijden nog veel meer te beleven valt.

3×3 Masters – zaterdag 19 mei 2012 – Sint-Jansplein, Antwerpen 2060 – van 10u30 tot 19u – open voor alle leeftijden – meer info en online inschrijven via www.3x3masters.be