*WIN* ticket Spraakmakend Verhaal

Op dinsdagavond 29 mei 2012 kan je in het auditorium van bib Permeke gaan luisteren naar het spraakmakend verhaal van Dirk Musschoot.

In 2012 herdenkt de wereld dat het 100 jaar geleden is dat de Titanic zonk. Auteur en journalist Dirk Musschoot doet al ruim 25 jaar onderzoek naar de 27 landgenoten op dat schip. Wie waren die Vlaamse en Nederlandse opvarenden? Waarom zaten ze precies op de Titanic? Wat is er van hen geworden? Hoe reageerden België en Nederland op de ramp?

Boeiende verhalen, boeiend verteld. En met héél véél nooit eerder getoonde foto’s!

*WIN!* De redactie van NOORDlink mag van vtbKultuur 5 tickets (let op: géén duotickets!) uitdelen voor Spraakmakende verhalen met Dirk Musschoot op dinsdag 29 mei in bibliotheek Permeke in Antwerpen Noord. Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘Spraakmakend verhaal’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 5 snelste inzendingen winnen elk een ticket.

UPDATE: deze wedstrijd is afgesloten. Check de WIN pagina op NOORDlink regelmatig om tickets voor events in de wijk Antwerpen Noord te winnen