Inzamelactie duurzaam speelgoed

Heb je nog duurzaam speelgoed in goede staat dat in de weg staat of ligt? Dan kan je vanaf maandag 6 augustus 2012 in Designcenter De Winkelhaak in de wijk Antwerpen Noord terecht om het een nieuwe thuis te geven! Omdat de exporuimte van het Designcenter tijdens de maand augustus door kinderworkshops wordt ingenomen, is het volgens Klara en haar medewerkers een geschikt moment om iets te ondernemen voor kinderen die zich helaas geen speelgoed kunnen veroorloven.

Let op! Alleen duurzaam speelgoed in goede staat, zoals Lego, Duplo, Playmobil, action figures, autootjes, houten blokjes, gezelschapsspelen die nog compleet zijn,.. worden verzameld. Knuffels en andere stoffige popjes en beertjes worden niet aanvaard en dit wegens hygiënische redenen.

Op zaterdag 1 september 2012 kan iedereen het ingezamelde speelgoed in de exporuimte van het Designcenter bekijken en voor een prikje aankopen. De opbrengst en al het overgebleven speelgoed gaan integraal naar de organisatie ‘moeders voor moeders’.

Je mag het speelgoed gewoon afgeven aan het onthaal van het Designcenter en dat nog tot met vrijdag 31 augustus 2012 tijdens de kantooruren.

BINNENBRENGEN SPEELGOED: maandag 6 tot vrijdag 31 augustus 2012 van 9u tot 18u
VERKOOP SPEELGOED: zaterdag 1 september 2012 van 10u tot 18u
ADRES: Designcenter De Winkelhaak, Lange Winkelhaakstraat 26, 2060 Antwerpen