*Win*: duoticket The Sunsets / Christoff & Lindsay

Op zondagnamiddag 4 november 2012 kan je vanaf 14u in het Oude Badhuis in de wijk Antwerpen Noord naar het toertconcert met The Sunsets en Christoff & Lindsay.

The Sunsets

Geen feesttent, buurtfeest of receptie is nog veilig … want hier zijn The Sunsets! Laat de polonaise alvast starten en smeer de kelen zodat het feestje kan beginnen. Dit accordeonduo was de absolute revelatie van 2011.

Christoff & Lindsay

Laat het feest maar losbarsten, want Christoff en Lindsay doen er nog een schepje bovenop. Onvervalste polonaises en de tent op zijn kop!

Toertconcert The Sunsets en Christoff & Lindsay inclusief stukje taart en een tas koffie of thee voor 7 euro.

*WIN* De redactie van NOORDlink mag 5 duotickets voor het toertconcert met The Sunsets / Christoff & Lindsay op 4 november 2012 uitdelen aan haar lezers. Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘toertconcert’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 5 snelste inzendingen (wedstrijd loopt tot woensdag 31 oktober om 12u ’s middags. Winnaars worden per email op de hoogte gesteld) winnen elk een duoticket.

UPDATE: deze wedstrijd is afgesloten. Check de WIN pagina op NOORDlink regelmatig om tickets voor events in de wijk Antwerpen Noord te winnen.