*WIN* duoticket Les Folles de Gand

Op vrijdagavond 9 november 2012 kan je in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord terecht voor een schitterende travestieshow van Les Folles de Gand. Voor het derde jaar op rij zakken Miss Michelle en haar collega’s af naar Het Oude Badhuis voor een avond vol glamour en glitter. Les Folles de Gand is een travestiegezelschap uit Gent. Lady Miss Michelle en haar collega‘s toveren telkens een wervelende show voor de toeschouwers. Se shows van Les Folles de Gand worden in heel Vlaanderen bejubeld en gesmaakt. Les Folles de Gand werden opgericht in 1999 en brengen een prachtige show met veel humor, prachtige kostuums en last but not least pérfecte imitaties van (inter)nationale sterren. Les Folles de Gand is geen nieuwe wijn in oude zakken, maar een prestigieus, trendy en stijlvol concept. Dat blijkt uit hun succesvolle optredens op onder meer de Gentse Feesten. Entertainment van de bovenste plank!

*WIN!* De redactie van NOORDlink mag 5 duotickets uitdelen voor de travestieshow van Les Folles de Gand op vrijdagavond 9 november in Het Oude Badhuis in Antwerpen Noord. Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘Les Folles de Gand’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 5 snelste inzendingen (wedstrijd loopt tot dinsdag 6 november 12u ’s middags. Winnaars worden per mail op de hoogte gesteld) winnen elk een duoticket.

UPDATE: deze wedstrijd is afgesloten. Check de WIN pagina op NOORDlink regelmatig om tickets voor events in de wijk Antwerpen Noord te winnen