Interconfex zoekt overnemer

interconfexIrma en Herman van stoffenzaak Interconfex op het Sint-Jansplein zoeken een overnemer voor hun zaak. Sinds 2001 is Interconfex een vaste waarde in Antwerpen Noord. Deze stoffenzaak en naai-atelier met een unieke flair werd dé plek voor de enthousiaste naaister en creatieve hobbyist met een feeling voor mode en design. Maar ook exclusieve modezaken uit de Antwerpse modewijk zoals Hugo Boss, Paul Smith,… rekenen op de onberispelijke service van Interconfex. Irma en Herman zoeken nu een overnemer voor hun zaak.

Herman: “Het is tijd om op pensioen te gaan. Al zal het afscheid wel wat moeilijk worden want we kunnen niet stilzitten, ondernemen zit ons in het bloed. Het naaiatelier blijven we verder uitbaten met ons team van naaisters die al jaren in dienst zijn. Maar voor de stoffenwinkel zoeken we een overnemer. De zaak kan uitgebaat worden door één persoon. Er zijn hier enorme mogelijkheden voor een jong ondernemend koppel, waarvan hij kleermaker of zij naaister is bijvoorbeeld.”

Na al die jaren op het Sint-Jansplein hebben ze ongetwijfeld mooie herinneringen?

Irma: “Natuurlijk hebben we mooie herinneringen aan onze zaak. Zo is het verhaal van klanten die met door ons gemaakte kleding een avondje “de ster” geweest zijn op een feest gewoon hartverwarmend. (lacht). Herman: “Wat mij dan weeral supertrots maakt op onze team naaisters is de tevredenheid van klanten zoals BOSS, Paul Smith of Burberry.”

Hebben ze nog goede raad voor startende ondernemers in de wijk Noord?

Herman: “Wees steeds correct in al wat je doet, ongeacht voor wie je dat doet. En een grote dosis geduld hebben is ook een goede eigenschap.”

Koopjes

Interconfex sluit nog niet meteen de deuren, dat zal pas in oktober gebeuren. Tot die tijd kunnen klanten er nog terecht voor trendy modestoffen aan erg voordelige prijzen. Zolang de voorraad strekt natuurlijk.

Indien U geïnteresseerd bent voor deze overname contacteer dan Herman Lenaers via mail (herman.lenaers@gmail.com) of op nr 0497 61 98 63