Een broer om in te bijten

atheaterfienOp woensdag 26 juni 2013 kunnen kinderen om 14u in bibliotheek Permeke terecht voor de try-out van het toneelstuk ‘Een broer om in te bijten’ van theatergroep Fien.

Stel je een zus voor. En een broer. In het eenzaamste huis ter wereld. Ze zijn zo eenzaam dat ze niet eens zeker weten of ze wel bestaan. Elke dag eten ze één aardappel. Soms lusten ze daar zout op en huilt broer een beetje over hun aardappels heen. Dat vinden ze lekker smaken. Maar wat als je een naam krijgt die je niet mooi vindt? Als je altijd verliest met het bijt-eens-op-je-vinger-spel? En benieuwd bent naar de wereld buiten dit huis? Een broer om in te bijten is een grappige grimlach voorstelling over angst en elkaar nog banger maken. Over iemand ontgroeien, maar niet zonder de ander kunnen.

Een broer om in te bijten – woensdag 26 juni 2013 – 14u – Permeke (Auditorium) , De Coninckplein 25-26, 2060 Antwerpen – voor kinderen vanaf 7 jaar – gratis – inschrijven via info.permeke@stad.antwerpen.be of 03 338 38 00