Modeatelier voor kinderen

aartichoqueJe bent tussen 8 en 14 jaar, creatief en hebt interesse in interieur, ontwerpen, mode, dan ben je welkom in het atelier van Artichoque! Gedurende de lessenreeks ontwerpen de deelnemers diverse werkstukken die ze mee naar huis kunnen nemen. Op de agenda staat het maken van een simpel rokje, gsm houdertje, tochthondje, teddybeer en diverse accessoires zoals een toilettasje, bolero, De deelnemers werken in groep, maar iedereen op eigen tempo. De bedoeling is dat deelnemers leren over de naaimachine, patronen, kleuren, stijl, maar steeds met de eigen creativiteit als centraal uitgangspunt. Een naaimachine staat ter beschikking en per werkstuk zijn er stoffen en accessoires aanwezig. Op het einde van elke lessenreeks nemen de deelnemers een aantal werkstukken mee naar huis!

Opgelet: Er wordt gewerkt met een beperkt aantal deelnemers.. tijdig inschrijven is aangewezen!

Wanneer
De lessen gaan door op woensdagnamiddag van 25 september 2013 tot 4 december 2013. (met uitzondering van de herfstvakantie) van 14u tot 16u OF van 16u30 tot 18u30.

Waar?
De lessen gaan door in het kostuumatelier van Jonathan Vandegaer, Hollandstraat 24 te Antwerpen Noord.

Prijs?
De tien workshops kosten 150 euro, hierin is alles inbegrepen: eigen machine en werkbenodigdheden. Stoffen zijn aanwezig, al kunnen deelnemers een werkstuk in hun eigen stof maken.

Meer info?
Surf naar artichoque.be