Billy & Bloomfish

abillyexpohuisOp vrijdag 11 oktober 2013 staan Kathleen Vandenhoudt & Pascale Michiels aka Billy & Bloomfish op het podium van het Expohuis in de Dahliastraat.

Billy & Bloomfish

De harmonieuze stemmen van Kathleen Vandenhoudt en Pascale Michiels passen bij elkaar als room op een toetje. Beide singer-songwriters kiezen hun repertoire uit gerijpte blues, folk en country. De songs, -gevoelig en verhalend-, zijn autobiografisch en laveren langs de grens van breekbaarheid. Ook covers worden gedragen door een persoonlijke visie. De karakters van deze grande dames zijn sterk en hun harten warm, wat zich vertaalt in de muziek. Pascale Michiels en Kathleen Vandenhoudt beloven het Expohuis opnieuw een intieme avond.

De gezellige huiskamer van Diana Van Strijdonck werd een aantal jaren geleden omgebouwd tot podium voor (zang)talent en is al langer dan vandaag een échte hotspot in de wijk Antwerpen Noord. Diana van Strijdonck en Jo Labens, respectievelijk stichter en medewerker van het Expohuis stellen elke maand het Expohuis open voor buurtbewoners en muziekliefhebbers van ver buiten onze wijk. Vanwege het zakdoekformaat biedt het Expohuis slechts ruimte aan een beperkt publiek en werkt Diana met een lidmaatschapformule om de optredens te kunnen bijwonen. Bezoekers van het Expohuis spreken van een unieke ervaring omdat het niet alleen een intieme belevenis is maar ook omdat het contact met de artiest(en) na het optreden vaak in een gemoedelijke sfeer verloopt. In het verleden traden al artiesten als Hans Van Kerckhoven, Elsje Helewaut, Warre Borgmans en Silver Junkie op in het gezellige salon van Diana maar ze stelt het Expohuis ook open voor aanstormend talent.

Voor meer info verwijzen we je door naar expohuis.be