Getuigen moord gezocht

agetuigenIn Antwerpen zijn politie en gerecht op zoek naar de 4 mannen die op onderstaand filmpje te zien zijn. Het zijn mogelijk belangrijke getuigen in een lopend moordonderzoek.

Ze werden rond het tijdstip van de roofmoord op Leopoldine De Decker (76), in mei van dit jaar, gefilmd in de nabije omgeving van de woning. Dat betekent niét dat ze iets met de feiten te maken hebben. Het bejaarde slachtoffer werd op zaterdag 18 mei 2013 dood aangetroffen in haar woning aan de Lange Lobroekstraat 117 in 2060 Antwerpen (wijk Dam). De vrouw was gekneveld en de autopsie wees uit dat ze door geweld om het leven kwam. Vermoedelijk gebeurden de feiten al op vrijdag 17 mei 2013.

De speurders willen nu deze 4 mannen spreken die rond het tijdstip van de moord in de Lange Lobroekstraat waren. Mogelijk hebben ze iets verdachts gezien of hebben ze andere nuttige informatie.

Herkent u zichzelf op de beelden of meent u te weten om welke personen het gaat, neem dan contact op met de speurders via het gratis nummer 0800 30 30 0