Strip- en boekenplein

astripboekenpleinIedere derde zondag van de maand verandert het De Coninckplein vanaf 10u in een gezellige Strip- en boekenmarkt. Ook op zondag 20 oktober 2013 kan je weer heerlijk snuisteren tussen duizenden boeken en strips in meer dan 50 kraampjes. Nieuw of tweedehands, grote namen uit de wereldliteratuur of kleine onbekende meesterwerkjes. Je vindt het er allemaal!

En speciaal voor deze editie:

Verkoopt Tom Naegels zijn boekenkast. Tom Naegels (1975) is Vlaams schrijver en columnist. Auteur van o.m. Los en Beleg. Zijn columns verschijnen in De Standaard, alwaar hij ook Ombudsman is sinds 15 juni 2011.

Bezoekt de Nederlandse Open Dicht Bus het strip-en boekenplein; een mobiel instituut ter bevordering en verspreiding van poëzie, literatuur en mooie muziek.

Blaast Viggo’s Coffeebar het eerste verjaardagskaarsje uit en nodigt daarvoor In Volata uit voor een concert om 15u.

Ontdek je onder begeleiding van een gids de culturele rijkdom in de wijk 2060. De wandeling ‘Aankomst 2060’ is georganiseerd door Antwerpen Averechts. Een must voor al wie de vinger aan de pols van het levende Antwerpen wil houden.

En zoals altijd kunnen kinderen deelnemen aan de kleurwedstrijd aan de bib-corner of naar de leukste verhalen luisteren tijdens Leeslekker in de bib (om 11u).

Wandel je die dag door de bib? Loer dan ook even in de schrijversbox. Er zit iemand in! Neem deel aan de wedstrijd en maak kans op een mooie prijs.