Cult 2060!

acult2060Op zondag 27 oktober 2013 is het De Coninckplein weer dé gezelligste hotspot in’t stad voor foodies, muziek- en cultuurliefhebbers!

Voor het vierde jaar op rij tovert Cult 2060 de wijk Antwerpen Noord (den 2060) om tot het culturele hart van Antwerpen! Op en rond het De Coninckplein kan iedereen op zondag 27 oktober 2013 genieten van talloze optredens, bijna letterlijk smullen van poëzie en deelnemen aan allerlei workshops. Een greep uit het uitgebreide programma-aanbod van die zondag:

Livemuziek: Cult 2060 en livemuziek, dat is een gouden combinatie. Met piano, reggae, hip hop, rock, funk en een heuse blues guitar battle vindt u zeker iets dat bij u past.

Kookworkshops: Steek zelf de handen uit de mouwen tijdens de kookworkshops in Food for Foodies. U leert er hoe u Chinese dimsum, Japanse sushi of Thaise curry maakt. Inschrijven kan via info@foodforfoodies.be of 0476 839 113.

Expo en theater: Ontdek eigenzinnige creaties in Designcenter De Winkelhaak of dompel u onder in het hilarische Dinner for one van Theater Vonk.

Comedy: Train uw lachspieren met de snedige en verrassende humor van Hakims of Comedy en Thomas Smith in koffiebar Viggo’s.

Literatuur en poëzie: In bibliotheek Permeke zijn literatuur en poëzie altijd dichtbij. U kan er binnengluren bij Bart Moeyaert, wegdromen tijdens Arabische verhalen van Mim Van Keer of een poëtische ontdekkingstocht door de stationsbuurt maken.

Kinderen: Schilderen, taartjes maken, circusacts of leuke ontspanningsoefeningen leren met de Evenwichtsdokters. Ook kinderen weten wat te doen tijdens Cult 2060.

Cult 2060 – zondag 27 oktober 2013 – van 10u tot 22u – op en rond het De Coninckplein – gratis – workshops Food for Foodies kosten €10