Kids Design Studio Herfst

akidsdesignHet Designcenter de Winkelhaak heeft sinds deze zomer een Kids Design Studio in huis! Een echte hotspot voor alle kinderen met designkriebels! Ook in de herfstvakantie kunnen kinderen tussen 6 en 14 jaar weer terecht in het designcenter voor twee waanzinnig interessante workshops.

ONTWERP JE EIGEN SLAAPKAMER!

Hoe ziet jouw favoriete slaapkamer er uit? Met zwembad en ufolandingsbaan? Of maak je graag een schattig poppenhuis? Ontwerp, knip, plak, stapel en bouw deze week onder begeleiding van een ervaren architect je eigen gebouw met een geweldig interieur. Honderden soorten behang, kleine meubels, nepwater en kleine raampjes liggen voor je klaar!

ONTWERP JE EIGEN OUTFIT!

Hou je graag van shoppen en kleding? Zou je graag je eigen kleding willen ontwerpen en voor een dagje model willen zijn? Ga deze week aan de slag met de mooiste stoffen in alle kleuren van de regenboog en tover zowel met de hand als met de naai- en lockmachine de hipste looks en accessoires te voorschijn. Textielstiften, stempels, pailletten en diverse andere fournituren decoreren je outfit. De laatste dag volgt een fotoshoot en een spetterende modeshow voor de ouders!

Kids Design Studio Herfst – maandag 28 oktober 2013, dinsdag 29 oktober 2013, donderdag 31 oktober 2013 en vrijdag 1 november 2013, telkens van 9u30 tot 16u – De Winkelhaak Exporuimte, Lange Winkelhaakstraat 26, 2060 Antwerpen – georganiseerd door De Kleine Ballon – informatie/inschrijven via fabienne@dekleineballon.be of 0485490492 / 0485491422 – prijs: 150 euro per deelnemer per studio