Stadskantoor Permeke sluit de deuren

astadskantoorpermekeDe stad Antwerpen gaat zijn klantgerichte dienstverlening verder moderniseren. Vanaf 2014 trekt de stad voluit de digitale kaart. Er komen ook ruimere openingsuren. Hierdoor vermindert de nood aan loketdienstverlening en sluiten in het district Antwerpen vier van de vijf stadskantoren. Ook stadskantoor Permeke sluit in de loop van december 2013. U kan nog altijd terecht in de overige 10 stadsloketten gespreid over de districten en het centrale loket vreemdelingenzaken. In deze 10 stadsloketten kan u, ongeacht het district waarin u woont, terecht voor bijna alle administratieve dienstverlening.

De enige uitzonderingen zijn:

Aangiftes geboorte en overlijden: hiervoor gaat u naar het stadsloket in het district van de geboorte of het overlijden.

Aangifte huwelijk, rijbewijzen en nationaliteitsaanvraag: hiervoor gaat u naar het stadsloket in het district van uw woonplaats.

Ruimere openingsuren

Vanaf 1 januari 2014 hebben de stadsloketten ruimere openingsuren en werken ze uitsluitend op afspraak. Plant u na 1 januari een bezoek aan een stadsloket? Maak dan eerst een afspraak via http://www.antwerpen.be/afspraak of bel naar 03 22 11 333 en kies een moment en een stadsloket dat u het best uitkomt.

Enkel verkrijgbaar via e-loket of telefonisch

Volgende administratieve zaken kan u vanaf 1 januari 2014 enkel nog via het e-loket antwerpen.be of telefonisch (03 22 11 333) aanvragen:

Woonbewijs
Gezinssamenstelling
Uittreksel strafregister
Levensbewijs
Geboorteakte
Huwelijksakte
Overlijdensakte