Inbraakpreventie

ainbraakNiemand krijgt graag inbrekers over de vloer. Maar erger nog dan wat inbrekers meenemen, is de emotionele shock: dat er iemand ongewenst in uw woning, uw thuis is binnengedrongen. Door een aantal simpele maatregelen kunt u zelf het risico op een inbraak verminderen.

U vertrekt binnenkort op vakantie en laat uw woning niet graag onbewaakt achter? Geen probleem: Politie Antwerpen is altijd thuis. En altijd van dienst. Vraag bij de Antwerpse politie gratis toezicht aan voor uw huis of appartement. Alle info via deze pagina.

Elke woning of handelszaak is anders. Dat geldt ook voor de inbraakveiligheid. Uw huis of handelszaak heeft ongetwijfeld sterke punten die inbrekers afschrikken, maar kent u ook de zwakke punten? Leer ze kennen. Dan kunt u uw pand inbraakveiliger maken. Alle info via deze pagina.

Studentenkoten zijn vaak een ideaal doelwit voor inbrekers: bezoekers lopen ongehinderd in en uit, ramen en deuren worden soms niet of onvoldoende gesloten … Een inbreker kan daardoor gemakkelijk en onopgemerkt binnenglippen. Daarom geeft Politie Antwerpen u graag enkele tips om uw kot beter te beveiligen tegen inbraak. Alle info via deze pagina.