Heraanleg Noorderleien

anoorderleien1De heraanleg van de Noorderleien komt er aan. Om de stand van zaken van dit grote project toe te lichten volgen er binnenkort een aantal infomomenten en -tentoonstellingen. Bewoners van de buurten langs de Leien ontvingen hierover een infobrief.

Infotentoonstelling

Van woensdag 13 november tot 29 november 2013: tentoonstelling met infopanelen op verschillende plekken in de stad. Voor de wijk Antwerpen Noord (2060) en nabije omgeving zijn dat: op het Damplein, Sint-Jansplein, op de Keyserlei en op De Rooseveltplaats (thv. Kipdorpbrug). Deze panelen geven een globaal zicht van de geplande ingrepen.

Infomoment

Voor de wijk Antwerpen Noord zijn er verder enkele infomomenten over het hele project. U vindt er meer info en u kan er doorlopend terecht met vragen. Verschillende projectmedewerkers staan bezoekers te woord.

Dinsdag 19 november 2013 in het koninklijk Atheneum, F. Rooseveltplaats, doorlopend van 17 uur tot 20 uur – focus op Operaplein en Noorderleien

Donderdag 21 november 2013 in de Douanetoren De Noordster, Ellermanstraat 21, doorlopend van 17 uur tot 20 uur – focus op stuk Dam (Hardenvoortbrug/Kempenstraat) en Eilandje

Op noorderlijn.be vindt u verdere toelichting.