De Garage viert feest!

adegarageIn december bestaat De Garage 1 jaar en dat vieren Tom en Julie graag met iedereen op zaterdag 7 december 2013. Vanaf 13u kan je in De Garage terecht voor de expo van Eva Vaes. Vanaf 18u30 is het dan tijd voor lekkere soepjes, Seefbier, sfeer en muziek!

Vanaf 13u: Expo Eva Vaes (gratis)
Vanaf 18u30: Les Baptistes, DJ Zitsnor en Discobaar A Moeder
Deuren tussen 18u30 en 20u30 – Inkom: 7,5 euro.

Het aantal plaatsen is beperkt dus reserveer zo vlug mogelijk via info@degarage.be. – VOORAF RESERVEREN IS VERPLICHT! Tussen 18u30 en 20u30 GRATIS 1 SEEFBIER en 1 warme beker Thaise pompoensoep van SOEPMIE.

SOEPMIE
Mieke & Elisabeth van SOEPMIE maken heerlijke, verse bio-soepen, pasta’s & quiches en belegde broodjes en leveren ze met de bakfiets. Afhalen of ter plaatse eten kan ook in de Oranjestraat 94 in Antwerpen 2060.

LES BAPTISTES
Les Baptistes is een Gypsy/Swingjazz quartet uit Antwerpen bestaande uit Peter Seghers (lead guitar) Mark Mertens (rythm guitar), Peter Mulkers (contrabas) en Bart Sweens (viool) en is geboren uit de liefde voor de muziek van Django Reinhardt. Les Baptistes brengt een mengeling van bekende Django-nummers, standaard Swingjazz-klassiekers en eigen composities.

DJ ZITSNOR
Na 15 jaar draaien in obscure kelders komt Zitsnor eindelijk zijn danskarton uitrollen in onze bovengrondse Garage. Verwacht je aan een mix van frisse talenten en fijne luistermuziek. Probleemloos schuift er spacey disco tussen en intense dansmuziek.

DISCOBAAR A MOEDER
Discobaar A Moeder, een legendarisch Antwerps fenomeen, draait al mee sinds 2002. Met hun platenbakken vol 45-toeren plaatjes draaien ze zowel in bruine cafés als in sportpaleizen, op Laundry Day en op de Night of The Proms. Twee platen netjes aan elkaar mixen is niets voor deze heren. Aan DJ-regels vegen ze hun broek. Ze spelen liever wat het publiek wil dan wat toevallig in de hitparade staat. Als geen ander krijgen ze een massa aan ‘t dansen waarbij geen enkele muziekstijl gemeden wordt!