Schrijf je tijdig in voor de Gouden Glimlach!

agoudenglimlachService met een glimlach is jouw specialiteit. Dat verdient De Gouden Glimlach 2014! Handelaars kunnen zich weer inschrijven voor de verkiezing van de beste buurtwinkel van ’t stad.

“Een warm onthaal, ruime keuze en onberispelijke kwaliteit. En dat allemaal vlakbij. Jouw zaak vormt een mooie meerwaarde voor de buurt. Je enthousiaste en trouwe fans krijgen ook dit jaar weer de kans om jouw vakmanschap te bekronen. Jij hoeft je alleen hieronder gratis in te schrijven voor de verkiezing van de beste buurtwinkel van ‘t stad. Als jouw zaak wint, krijg je een hoop publiciteit en een groot feest voor al je klanten en buren!”

Handelaars uit’t Noord schrijf je nu in!

Elk jaar nemen ook steevast vele handelaars uit de wijk Antwerpen Noord deel aan deze wedstrijd. De stad Antwerpen roept ook dit jaar weer alle buurtwinkels op om deel te nemen. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf maandag 2 december tot vrijdag 13 december 2013 inschrijven via www.degoudenglimlach.be. Daarna bepalen de klanten wie wint. Zij stemmen van 20 tot 31 januari 2014. Een ‘mystery shopper’ bezoekt nadien de 45 buurtwinkels met de meeste stemmen.

Aan alle handelaars uit de wijk Noord die zich inschrijven alvast heel veel succes gewenst en aan de klanten van deze buurtwinkels… stemmen geblazen… Noord Vooruit!