Dubieus Design: retro en tweedehands design

adubieusEind januari is het weer tijd voor de wintereditie van Dubieus Design, de retro en tweedehands designbeurs, in de exporuimte van het Designcenter de Winkelhaak in de wijk Noord.

Het is alweer de 15e editie van Dubieus Design, de Antwerpse indoorbeurs voor retro en tweedehands design. ’s Winters vindt Dubieus Design plaats in de gezellige exporuimte van het designcenter. Meer dan 20 standhouders bieden opnieuw de mooiste stukken authentiek design aan van de jaren ’50 tot nu. Je vind er lampen, stoelen, tafels, kasten en andere meubels en honderden designobjecten. Tijdens de wintereditie leggen de organisatoren extra veel focus op authentieke collector items. Een originele Eames, Arne Jacosben, Corbusier of Kjaerholm kom je zonder problemen tegen. De dj’s van Radio Centraal zorgen voor fijne retro muziek en de shop van Atelier Solarshop is op zijn mooist!

laat je spullen schatten door een expert

Vrijdagavond 31 januari 2014 / Late Night Vintage / 18-22u / €5

Dubieus Design opent met een exclusieve Late Night Vintage, zodat je als eerste en onder het genot van een glaasje cava de mooiste designstukken kan wegkapen. Jurrian Booij, expert in 20ste eeuws design, is bereid om als schatter kosteloos alle door het publiek meegebrachte designobjecten naar waarde te schatten!

Dubieus Design beurs

Zaterdag 1 februari 2014 / 10-18u / gratis inkom

WIN-WIN-WIN

Kristin van NOORDlink mag 5 duotickets uitdelen voor de exclusieve Late Night Vintage avond op vrijdagavond 31 januari 2014 in het Designcenter De Winkelhaak in Antwerpen Noord.

Vrijdagavond 31 januari opent DUBIEUS DESIGN de deuren om 18u voor een exclusieve voorverkoop zodat jij als eerste en onder het genot van een glaasje cava de mooiste designstukken kan wegkapen. De inkom is €5 maar als je snel bent kan je een vrijkaart bemachtigen via NOORDlink!

Stuur snel een mail naar noordlink@gmail.com met als onderwerp ‘Dubieus Design Winter’ met vermelding van je volledige naam en adres. De 5 snelste inzendingen winnen elk een duoticket!

UPDATE: deze wedstrijd is afgesloten. Check de WIN pagina op NOORDlink regelmatig om tickets voor events in de wijk Antwerpen Noord te winnen