CittA Antwerp Urban Trail

acittaurbantrail8000 deelnemers lopen op zondag 16 maart 2014 mee aan de tweede editie van de Antwerp Urban Trail. 12km door het hartje van Antwerpen; over trapjes, door tunnels, langs en door bekende gebouwen zoals het MAS, het Stadhuis,… een helse ontdekking gevolgd door een gratis ontbijt voor alle deelnemers. Dit kan samen met vrienden en familie opgesmuld worden in het bijzijn van een streepje gezellige muziek.

Kom supporteren in Park Spoor Noord

De start en de aankomst van de CittA Antwerp Urban Trail kan je dit jaar vinden in Park Spoor Noord. Park Spoor Noord is dan ook de ideale locatie om de deelnemers aan de CittA Antwerp Urban Trail aan te moedigen. De organisatoren zorgen voor de nodige sfeer met muziek voor iedereen en een ontbijt voor elke deelnemer!

Ontdek ‘t Noord al lopend

Het eerste deel van het CittA Antwerp Urban Trail ligt dit jaar volledig in’t Noord. Deelnemers ontdekken op deze manier de wijk Antwerpen Noord op een unieke manier. Deelnemers lopen door Park Spoor Noord, door de Veldstraat met het prachtige art-deco zwembad, de Louizaplaats, het Willy Vandersteenplein waar ze Suske en Wiske kunnen achterna hollen en door de Duinsteeg met de kenmerkende kleine arbeiderswoningen!

Alle info via sport.be