Dag van de Zorg op’t Noord

adagvandezorgResidenties Ten Clercken en Fabiola in de Lange Dijkstraat in de wijk Antwerpen Noord nemen dit jaar deel aan de Dag van de Zorg.

De Dag van de Zorg wil een maatschappelijk draagvlak creëren voor de noden en de ontwikkelingen in de zorg- en welzijnssector. De toon is positief en assertief – de zorg is immers één van de belangrijkste sectoren (ook economisch en op het gebied van werkgelegenheid) en heeft een groot maatschappelijk belang voor alle mensen, jong en oud.

Tijdens de opendeurdag in residentie Ten Clercken kunnen de bezoekers kennis maken met de familiale en warme sfeer die van ons huis een echte thuis maakt en de nadruk legt op het ‘samen wonen’.

Beide huizen zullen in de nabije toekomst hun sterke troeven bundelen: residentie Ten Clercken werd in 2013 genomineerd voor de Innovation to Care award met zijn à la carte menu’s. Residentie Fabiola werd de winnaar van de award ‘Zorgwerkgever van het jaar 2013’ in de categorie kleine rusthuizen. De nauwe samenwerking en een goed teamverband zorgen voor de beste zorg op maat!

Wilt u graag kennis maken of wenst u meer informatie, dan wordt u vriendelijk uitgenodigd om op 16 maart 2014 van 10u – 17u een kijkje te komen nemen bij de residenties!