Noorderbouf!

anoorderboufTijdens het hemelvaartweekend zal de fietsclub ‘De Vriendinnen van het Snelle Wiel’ 1000 km fietsen ten voordele van Kom op tegen Kanker. Om in het peloton te mogen fietsen moeten ze wel nog 5000 € inzamelen. Dit geld wordt door Kom op tegen Kanker in een apart fonds gestoken dat besteed wordt om patiëntgericht wetenschappelijk onderzoek uit te voeren dat niet commercieel aantrekkelijk is en dus niet wordt uitgevoerd door de farmaceutische sector. U leest het, een nobel doel!

Om die 5000 € in te zamelen organiseren de Vriendinnen op zaterdag 29 maart 2014 Noorderbouf, een culinair parcours door de wijk Antwerpen-Noord. Deelnemers kunnen tijdens dit evenement genieten van een voorgerecht in één huiskamer, gaan daarna met de groep tafelgenoten (oude bekenden of nieuwe vrienden) naar een ander huis voor het hoofdgerecht om te eindigen met een dessert op een andere locatie. In elke woonkamer vindt ook een huiskamerconcert plaats. De huiskamers bevinden zich allemaal in de wijk Noord en wel in de Klipstraat, Klappeistraat, Lange Ypermansstraat, Dambruggestraat, Van Maerlantstraat en op het Sint-Jansplein. De avond zal eindigen op het Damplein in café Zepellin waar alle deelnemers samenkomen. Koks, muzikanten en woordkunstenaars staan al klaar om iedereen een onvergetelijke culinaire en culturele ervaring te bezorgen…

Deelnemers betalen 40 euro voor een 3-gangendiner (alle drank en 3 huiskamerconcerten inbegrepen) ! Om in te schrijven stuur je een mail naar vsw1000km@gmail.com en dan sturen de Vriendinnen alle nodige info om de inschrijving in orde te brengen. Smakelijk!