Bij de buren op picknick

aluxemburgOp vrijdagmiddag 18 april 2014 komt toneelgezelschap Luxemburg picknicken op het De Conickplein en ze nodigen jou ook uit! Breng je eigen boterhammen mee. Zij dekken de tafel en zorgen voor een drankje. Luxemburg brengt twee tenten mee. In de ene tent spelen ze afwisselend twee theatervoorstellingen. Kom luisteren en volg mee met de acteurs in een groot prentenboek. In de andere tent toont het Jeugdfilmfestival leuke kortfilms.

Fred het (heel erg eigenwijze) hert (4+)

Fred het hert vraagt zich af waarom hij eigenlijk in een bos woont. En wat is het voor onzin dat hij geen schoenen draagt of handen heeft? Fred steekt niet onder stoelen of banken wat hij wil. Hij laat zich niet zomaar tekenen en een verhaal in sturen. Daar is hij veel te eigenwijs voor.

Rood of waarom pesten niet grappig is (4+)

Tuur bloost. En wij lachen ermee. We wijzen en fluisteren en lachen. Paul doet er met zijn scherpe tong nog een schepje bovenop. Dit is niet meer grappig. Ik wil dat het nu stopt. Vertel ik het aan de juf? Maar wat zal Paul dan met mij doen? Hoe stop je met pesten?

OPGELET! De picknick start om 12 uur. De eerste voorstelling start om 13.30 uur, de laatste om 15.45 uur. Iedereen is welkom op de picknick. De theatervoorstellingen zijn voor kinderen tussen 4 en 8 jaar. Het Jeugdfilmfestival brengt een reeks kortfilms mee voor 3+ en een voor 7+. Voor elke voorstelling of film zijn er 28 plaatsen. Wil je zeker zijn van een plekje? Kom dan op tijd. Om te picknicken mag je natuurlijk altijd aanschuiven!