Opening Cargo Zomerbar

acargoCargo Zomerbar, de zomerbar van Park Spoor Noord heeft een heuse facelift gekregen! Om de restyling van de bar te vieren trakteert de zomerbar alle Antwerpenaars vrijdagavond 11 april 2014 op een onvervalst Antwerps Seefbier’ke om 19u. De opening start al feestend met Party Dj-icoon Nonkel Guy van Halve Neuro. Het feestgedruis zet zich trouwens heel het weekend voort… Cargo 2.0 is een feit !

Cargo 2.0 doet een nieuwe wind waaien door Park Spoor Noord. Er wordt niet geraakt aan het oude concept waarbij de Antwerpenaar voor een dagje op vakantie kan gaan in eigen stad. Kinderen kunnen zich nog altijd naar hartenlust uitleven in de fonteinen en de speeltuinen terwijl de mama kan toezien vanuit een strandstoeltje. Eentje na het werk, Party Dj’s in het weekend, live optredens op donderdag en sport op groot scherm, het blijft allemaal bestaan.

Wat is er dan wel nieuw? Wel,… al de rest ! Cargo zomerbar pakt uit met een compleet nieuw design met bicubische vormgeving, een nieuw terras en ook de nieuwe koks (van Fiskebar) zullen een kleine, maar betaalbare menukaart presenteren. Kom het zelf ontdekken !

De planning van het weekend op een rijtje :

– Vrijdag 11 april 2014 om 19u : opening met gratis Seefbier en Dj Nonkel Guy (Halve Neuro)
– Zaterdag 12 april 2014 om 14u : Dj Lone Wolf en Dj Sistaflex (Civilazee)
– Zondag 13 april 2014 om 14u : Radio Mariko Soundsystem