FREE TO PLAY 2014

afreetoplaywinkelhaakNooit eerder is er in De Winkelhaak zoveel gelachen en geroepen als tijdens Free To Play 2013, in mei en juni vorig jaar. Tegelijk werd aan de hand van spellen, illustraties, arcades, talks en een picknick de artistieke en innovatieve waarde van indie games goed duidelijk. De ongekende boom in kleinschalige en artistieke producties binnen de game-industrie verdient alle aandacht.

De tweede editie van Free To Play wordt grootser, interessanter en vooral nóg speelser. Het programma is bekend, spelcomputers van Nintendo, Sony en Ouya komen naar het Designcenter en het team van The House of Indie verzorgt o.a. meerdere moderne arcadekasten en virtual reality spellen.

Op 17 mei 2014 vindt de grand opening van de tentoonstelling plaats, op 24 mei 2014 een speciale MAKERLAB rond gameontwikkeling en 14 juni 2014 zal er een echt chiptunefeest plaatsvinden!

FREE TO PLAY – zaterdag 17 mei 2014 – opening tentoonstelling – designcenter De Winkelhaak, Lange Winkelhaakstraat 26, 2060 Antwerpen